banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

AK Parti Kadın Kollarından Kadınlar Günü Mesajı
Kadın Kolları Başkanlığı yayınladığı mesajında: "Bugün daha küçük yaşta hayatın yükünü omuzlamaya başlayan her daim fedakâr analarımızın, bacılarımızın, yolumuzu aydınlatanlarımızın günü. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü.
Ak Parti Hükümetimiz döneminde yapılan çalışmalar, kadın haklarına ilişkin imzalanan uluslararası sözleşmeler ve Avrupa Birliği normlarına uyarlanan yasalarımız sayesinde; günümüzde kadınlarımız artık daha bir güçlü, daha bir özgür ve daha bir birey! Ekonomik özgürlüğe sahip olma oranları ve haklarını arama yolunda attıkları emin adımlarıyla memleket meseleleri dâhil hayatın her alanında daha bir söz sahibi oldu kadınlarımız.
Önümüzdeki günlerde yürürlüğe girecek olan Kadına Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi’ ne ilişkin yasayla birlikte yüksek medeniyetler seviyesinde bir kademe daha ilerlemiş bulunacağız. Artık kadına ve aile bireylerine karşı yapılan şiddet eylemleri asla ve asla cezasız kalmayacak, hiçbir kadınımız ve çocuğumuz mağdur olmayacaktır.
Bizler Şanlıurfa Merkez İl Kadın Kolları olarak kadınlarımızın her daim yanında ve destekçisiyiz. Onlara haklarını anlatmak ve hak arama bilinçlerini arttırmak için çalışmalar yapmakta ve dahi projeler yürütmekteyiz.
İnanıyoruz ki bu dönemde de Şanlıurfalı kadınlarımız daha da yükselecek ve artık her başarılı erkeğin arkasında değil, yanında ve hatta omuz omuza yer alacaktır.
Daha güzel yarınlar ve AK günler biz kadınları bekliyor. Yeter ki biz inancımızı ve kadın olmanın verdiği o büyük gücü hep içimizde hissedelim. Hepimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." dedi.
AK Parti Kadın Kolları Adına Av.Ceylan PALA KARADAĞ ve Kadın Komisyonu üyelerinden Merve Sefa Elma,Seher Kılıç, Aysel Balyan ve Vildan Gönüllü'nün katılımıyla
(Kadın Kolları Siyasi-Hukuki İşler Kom.Bşk ve Kadın Hakları Kom. Bşk)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.