banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti Gençlik kollarından anlamlı kampanya

 Bu yardımların 350 tanesini yetimlere bağışlayan Ak Parti Haliliye teşkilatı geri kalan yardımları ise belirledikleri pilot köylere götürecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ak Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa BAĞMANCI '' 500 adet çanta, kalem,silgi hedefiyle yola çıktığımız kampanyamızda Urfalı hayırseverlerin ilgisi ile 750 adet yardım topladık. Dağıtımlarımıza başladığımız kampanyamız bir hafta daha sürecek. Şimdilik gelen yardımlarla 750 çocuğumuza ulaşacağız. Hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun'' dedi. Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil KIZILELMA ise bu anlamlı etkinliklerinden dolayı Haliliye Ak Gençlere teşekkür ederek: ''Bu türlü projelerde gaençlik kollarımızın her zaman destekçisiyiz, hayra vesile oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Her dönem sosyal duyarlılığa önem veren Ak Parti Haliliye İlçe Teşkilatı, seçimden seçime çalışan bir teşkilat olmadığını her etkinliğinde ortaya koyuyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.