banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

AK Parti bina sorumlularıyla son toplantıyı yaptı

AK Parti Pazar günü Anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda görevlendirdiği bina sorumlularıyla eğitim toplantısının sonuncusu akşam yaptı.

Oy kullanmanın ve oy kullanan vatandaşın oylarının geçerli sayılması için yapılması gerekenler konusunda Seçim Koordinasyon Merkezi başkanı ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit başkanlığında bina sorumluları bilgilendirildi.

Şanlıurfa AK Parti İl binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa merkez be Merkeze bağlı köy okulları bina sorumluları katıldılar.

Toplantıdan sonra seçmenlere bir uyarıda bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit Oy pusulasını mahalle muhtarlıklarından alamayan seçmenlerin nerde ve hangi sandıkta oy kullanacaklarını internetten öğrenebilirler dedi. Zahit; “Herhangi bir sebeple mahalle muhtarlıklarından oy pusulasını alamayan seçmenler internet üzerinden Yüksek Seçim Kurulunun internet sitesi  http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp

Adresinden T. C. Numaralarını girerek öğrenebilirler. Okulda hangi sandıkta oy kullanacağım endişesine kapılmamak için internetten yararlanabilirler. Bu yöntemle çok seri bir şekilde vatandaşlık görevi olan oyunu rahatlıkla kullanabilirler” dedi.

http://www.balikligol.com/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.