banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

AİÇÜ'de verilen uzaktan eğitimden 4 bin öğrenci yararlanıyor

2015-2016 eğitim - öğretim döneminde faaliyete geçen Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Sistemi ile bu yıl üniversiteye kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri zorunlu ortak derslerini, uzaktan eğitim sistemi ile almaya başladı.

Türk Dili ve Edebiyatı ile Atatürk İlke ve İnkılapları Dersleri uzaktan eğitim sistemi ile internet üzerinden canlı olarak anlatılırken, öğrenciler paket program sayesinde ders programı haricinde de derslerini takip edebiliyor.

Öğrencilerin yöneltecekleri soruları cevaplandırmaları için dersi veren akademisyenlerin belirlediği saatlerde ofis çalışmasının yapıldığı uzaktan eğitim sistemine www.agri.edu.tr web adresi üzerinden erişim sağlanabiliyor. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Sistemi kapsamında 2 yönetici ve 7 öğretim elemanı, 4 bin 200 öğrenciye ders veriliyor.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.