banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AHMET ERSİN BUCAK'TAN BAKKALLARA ZİYARET

 

12 Haziran Milletvekili seçimleri yaklaştıkça siyaset arenası da iyice hareketlenmeye başladı.

 

Bu doğrultuda önceki gün Bağımsız Milletvekili adayı Ahmet Ersin Bucak Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarete beraberindeki heyet ile katılan Bucak burada Bakkallar ve Bayiler Odası üyelerine hitaben bir konuşma yapan Bucak: “Biz bu memleketin çocuğuyuz, burada yetiştik, buranın havasını soluyoruz, burada gülüyor burada ağlıyoruz. Bu memlekete hizmet etmekten başka düşüncemiz yoktur. Çok iddialıyım ve seçimi de kazanarak Milletvekili olacağım” dedi. Yönetim kurulu adına bir Oda Başkanı Mehmet Altun tarafından hazırlanan 13 maddelik ilimizin ve esnaflarımızın ortak sorunlarından oluşan bir rapor sunulduktan sonra görüşlerini açıklayan Oda Başkanı Mehmet Altun “Oda olarak tarafsız durumdayız. Odamız tüm siyasilere açıktır sayın Bucak’a ilimizin ve üyelerimizin sorunlarını ilettik kendisine üyelerimizin sorunlarına gösterdiği hassasiyet ve odamıza yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz, seçimlerde de başarılar diliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.