banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Ağrı'daki öğrenci toplulukları ile KYK arasında protokol imzalandı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrenci topluluklarından Bilinçli Gençler Topluluğu, Kritik Analitik Düşünme Topluluğu, Keşşaf Topluluğu, Tarihe Yolculuk Topluluğu ile Kredi Yurtlar Kurumu Ağrı İl Müdürlüğü arasında öğretim elemanları ve üniversite öğrencilerini ilgilendiren önemli bir projeye imza atıldı.  

Protokol kapsamında, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan 30 kişilik bir kadro ile Tarih, Edebiyat, İlahiyat, Kritik ve Analitik Düşünme, Helal ve Sağlıklı Gıda ve Siyasal Düşünce başlıkları altında 6 atölye çalışmasının yapılması planlandığı belirtildi.

Projeye göre, Ağrı Ahmed-i Hani erkek öğrenci yurdu seminer salonunda her hafta, farklı konularda farklı konuşmacılar tarafından bir dizi seminer yapılacak.

Ağrı'daki tüm erkek yurtlarından öğrenciler, ilgi alanlarına göre istedikleri atölyeye katılarak farkındalık sahibi olacaklar. Her atölye içinde görev alacak olan 5 öğretim üyesi, öğrencilerin kişisel ve manevi gelişimlerine, sağlıklı düşünme becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacaklar. Aralık ayından başlamak üzere gerçekleştirilecek bu faaliyetler 5 hafta boyunca "Farkındalık Atölyeleri" başlığı adı altında  devam edecek.  

Bilinçli Gençler Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Mehmet Emin Türklü, projede emeği geçen herkese teşekkür etti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.