banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Adına alınan hatla konuşuyorlar

Şanlıurfa’da iki kişinin adına çıkarılan cep telefonu hattı ile “dolandırıcılık yapıldığı” ve “yüklü” bir miktarda konuşulan fatura geldiği iddia edildi.

 

Alınan bilgiye göre, 53 yaşındaki Yaşar K. İsimli vatandaşın Kimlik bilgilerini kullanılarak adına çıkarılan cep hat ile hattından yüklü miktarda kullanılmış fatura aldı. Faturanın bilgileri kendisine ama telefon numarasını ise hiç almadığını bu nedenle dolandırıldığını anlayınca soluğu Polis Merkezinde aldı.

Adına çıkarılan ve 1113 TL faturayı kullanan kişilerin bulunmasını istedi.

 

Diğer dolandırıcılık ise 46 yaşındaki Fatma K. İsimli kadının kimlik bilgileri kullanılarak alınan vep hattı ile 5000 TL konuşulmuş ve faturası Fatma K. İsimli kadına gönderilince, dolandırıcılık olduğu anlaşıldı.

 

Her iki dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Cep shop’lardaki kimlik bilgilerinden mi yoksa başka bir yöntemle mi kimlik bilgilerinin çalındığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.