banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Adana Numune Hastanesinde yeni eğitim-öğretim yılı başladı

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı için tören düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan Vali Mustafa Büyük, yeni eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ettiğini ifade ederek, Adana'da sağlık alanında çok önemli hizmetler yapıldığını, sağlık kuruluşlarının sadece Adana'ya değil, çevre illere de hizmetler verdiğini belirtti.  

Hastanenin tanıtımının yapıldığı slayt gösteriminin ardından konuşan Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, daha önce yöneticiliğini yürüttüğü hastanenin son dönemde hızlı bir atılım yaptığını ifade etti. Numune Hastanesinin modern bir alt yapıya sahip olduğunu dile getiren Arıkan, hastalara en iyi hizmetin verildiğini söyledi.

Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ise Adanalıların sağlık alanında hizmet almak için başka illere ya da yabancı ülkelere ihtiyaç duymayacağını söyledi. Sağlık hizmetinin tüm Türkiye'ye eşit şatlarda verilmeye çalışıldığını vurgulayan Ünüvar, "Zorunlu hizmet kapsamında pratisyen veya uzman hekimler, belirli süreler için sadece doğuya değil, ihtiyaç olan bölgelere gönderiliyor. Ağırlıklı olarak ise insanların fazla çalışmayı arzu etmediği, talep olmayan yerlere gönderilmek durumunda kalınıyor. Çünkü oradaki insanların da sağlık hizmetine ihtiyacı var." dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.