banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Abdülkadir Karahan İlkokulu bir farkındalığa imza attı.


Abdülkadir Karahan İlkokulu bir ilke imza atarak valilere okuttuğu Nevzat Tarhan’ın ‘Sen Ben ve Çocuklarımız’ İsimli Kitaptan yarışma yaptı.
Okul Velilerin yoğun ilgi gösterdiği sınavın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen müdire hanım Nilgün Müjdeci, "duyarlı bir şekilde okumaya ilgi gösteren velilerimizi kutluyorum Bir veli olarak teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Velilerde okuma alışkanlığını pekiştirmek ve için yapmış oldukları bu yarışmaya gösterilen ilginin amacına ulaştığını söyleyen okulun rehberlik hocası Haydar Demirel, bunun gibi farkındalık hareketlerinin devam edeceğini belirtti
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın ‘Sen Ben ve Çocuklarımız’ isimli kitabı, Aile içinde yaşanan çatışmalarda hangi iletişim kanallarını kullanabiliriz? “Yemicem işte!” diye direten çocuklara ne demeli? Çocuğunuzun yemek seçmesinin nedeni siz olabilir misiniz? Özgüvenin azı karar, fazlası zarar mı? Çocuğumuzun strese girdiğini nasıl anlarız? Evdeki Facebook-Twitter krizlerini nasıl aşarız? Çocuğu benliğini zedelemeden eleştirmek mümkün mü? “Aman çocuğum üzülmesin” derken çocuğa iyilik mi ediyoruz kötülük mü? Hangi çocuklar tırnak yer? Kardeş kıskançlığı mı rekabet mi? Çocuğunuz geceleri korkuyla uyanıyor mu? Çalıştığı halde bir türlü derslerde başarılı olamıyor mu? Çocukluk döneminde önümüze çıkan engeller kendimizi geliştirme fırsatı olabilir mi? Gibi sorunlara cevap veriyor.

www.balikligol.com 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Urfalı 6 yıl önce

Okula helal olsun demekten başka kelime bulamıyorum. Okuma sınavına katılacak öğrenci bulmak zorken aile bulmak