banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

9 Çocuklu Aileye Beyaz Masa El Uzattı.

Siverek ilçesine bağlı bir  köyü de yaşayan 9 çocuklu bir aileye belediye sahip çıktı.

Babaları tarafından terk edilen ve köyde yıkık bir harabede yaşayan anne ve 9 çocuğu yaşadığı sağlıksız ortamdan alınarak Siverek merkezde yeni evlerine yerleştirildi. Belediye başkanı Ali Murat Bucakın talimatı üzerine köye gidip aile hakkında inceleme yapan belediye beyaz masa ekibi aile hakkında hazırladığı raporun ardından talimatlar doğrultusunda, aileye ilçenin kale mahallesinde yeni bir ev kiraladıktan sonra,  dayayıp döşedikten sonra aileyi yeni evlerine yerleştirdi.  Konuyla ilgili açıklamada bulunan belediye başkan yardımcısı Fatime Sun Dağlı,  aile hakkında gerekli bilgileri topladıktan sonra köydeki yaşadıkları harabe evde inlemelerde bulunduk, ancak ailenin yaşadığı sağlıksız ortamdan uzaklaştırılması kararını aldık ve belediye başkanımız ile bilgileri paylaştık, yine belediye başkanımızın talimatı doğrultusunda beyaz masa çalışanlarımız ile birlikte  aileye ilçe merkezinde ev kiraladık, evde eksik  olan buzdolabı, çamaşır makinesi, halı, mutfak erzakı, temizlik malzemesi, yatak, yorgan, elbise ve benzeri tüm eşyalarını satın alıp evlerini dizdikten sonra aileyi köyde alıp yeni evlerine yerleştirdik. Dedi.

    9 çocuğu ile yeni evlerine kavuşan H. A. (56)  yapılan bu çalışmalardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum, çocuklarıma sahip çıkıp yeni bir yuvaya kavuşturdu. Allah razı olsun beyaz masa sayesinde yeni  beyaz bir sayfa açıldı hayatımızda, beyaz masa ve başkana teşekkür ederim dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.