banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

67 yaşında torunundan ders almaya başladı

Viranşehir Kışla Mahallesinde esnaflık yapan 67 yaşındaki Nasih Acet ilerlemiş yaşına rağmen Kuran'ı öğrenmek için kolları sıvadı. Yanında çırak olarak çalışan torunundan elifba öğrenen Nasih Amca okumasını hayli ilerletmiş.


Kuran'ı öğrenmenin yaşı olmadığını ifade eden Acet, "Peygamber efendimiz, beşikten mezara kadar ilim öğreniniz diye buyurmaktadır. Gençliğimizde 12 yıl evimizde imam kalmasına rağmen bize Kur'an öğretmediği gibi teşvik de etmedi. Ben geçen yıllarıma yanıyorum. Şuanda elifbanın sonlarına yaklaşmış bulunmaktayım. İnşallah yakın bir zamanda Kuran'ı öğrenip düzgün okuyacağım." diye konuştu.

Acet son olarak, "Bütün yaşlıları kabirlerini aydınlatmaları için Kur'an öğrenmeye davet ediyorum." dedi. (Sabri Acet - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.