banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

4 PROJE KABUL EDİLDİ

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Kaymakamlık Proje Ofisi tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırlanan 4 projesinin Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) tarafından onaylandığını söyledi.

Sosyal İçerme, Kültür, Sanat ve Spor içerikli 4 projenin ilçeye katkı sağlayacağını bildirildi. Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,"Çocuklar Oynasın Büyükler Spor Yapsın", “Hayallerine Dokun”, "Çocuklar Boğulmasın, Havuzda Yüzebilsinler","Daha Öğreneceğim Çok Şey Var" adlı projelerinin desteklenmeye değer bulunduğunu kaydetti. Amaçlarının sunulan bu imkânları öğrencilerin en iyi şekilde değerlendirmesi olduğunu belirten Kaymakam Aygöl,''Projelerimiz 7'den 70'e herkes ve herkesimden insanımıza fayda sağlayarak kişisel gelişimlere bağlı olarak toplumun yararına neticelenecektir" dedi.
Mustafa Güçlü
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.