banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

35 Kilo Esrar Yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

 

         26.02.2011 günü saat: 10.00 sıralarında İlimiz Siverek ilçesi Diyarbakır – Şanlıurfa karayolu üzerinde yapılan operasyonda; 33 … 38 plaka sayılı araçta yapılan aramada toplam daralı ağırlığı 35 kilo 470 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan M.A. isimli şahıs ile uyuşturucu ele geçirilen 33 … 38 plakalı araca öncülük yaptığı tespit edilen 33 … 507 plakalı araçta bulunan F.T., N.K. ve M.Ş.G. isimli şahıslarda yakalanarak Siverek C.Başsavcılığının talimatı doğrultusunda gözaltına alınmışlardır.

 

Yasa dışı Suç Organizasyonlarına karşı çalışmalarımız hassasiyetle devam etmektedir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.