banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

2010 Yılında 9 Park yapıldı

Yeşil bir Viranşehir sloganı ile çalışmalarını sürdürenŞanlıurfa Viranşehir Belediyesi 2010 yılı içerisinde 9 parkın yapımını gerçekleştirdi.

 

Viranşehir Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü çalışmalarına 2010 yılı içerisinde de devam etti. Viranşehir Belediyesi Yeşil bir Viranşehir şiarıyla 2010 yılı içerisinde 39 bin 650 metrekare alanı yeşil alan yaptı. Viranşehir Belediyesi Park-bahçe Müdürü Hıdır Kılıçarslan : Cumhuriyet Mahallesinde Bin 600 ile bin 750 metrekare olmak üzere iki, Hürriyet Mahallesinde 11 bin metrekare olmak üzere bir park, yine Hürriyet Mahallesinde 3 bin 500 metre kare hal pazarı içinde park yaptık. Yeni Şehir Mahallesinde curcup deresi kenarında 8 bin metre kare ile 9 bin 500 metre kare olmak üzere iki park, Bahçelievlerde 500, Kışla Mahallesinde 300 ile 500 metrekare olmak üzere 2 park toplamda 9 yeni park yaptık. park yapım çalışmalarımız şuanda da sürüyor dedi.

 

Amaçlarının Viranşehir´de halkın temiz hava ile nefes alabilecekleri mekanlar yaratmak olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun : Bu yıl önem verdiğimiz çalışmaların başında yine yeşil alan oldu. Yeşil bir Viranşehir yaratmak için çalışmalarımız sürdü. Park-Bahçe Ekiplerimiz ile yeni parklar, yeşil alanlar yaptık. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanında yeşil alan çalışmalarımız daima sürecek dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.