banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

2. Karacadağ Masat tenisi turnuvası start aldı


İlçenin Kapalı spor salonunda masa tenisi turnuvasının açılışı İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Gürakar Belde Belediye Başkanı Recep Küçükçay katıldı, turnuvanın ilk maçını Hersanlıoğlu 3–0 kazandı.

İlçede her yıl farklı ve birden çok sportif faaliyetleri düzenlediklerini belirten İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sergi turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Bu yıl gerçekleştirilen 2. Masa tenisi Turnuvası başladı, iki grup şeklinde 60 katılımcının yer aldığı turnuvada 10 bayanda bulunuyor, turnuva iki hafta boyunca devam edecektir, müsabakalarda elemeler sonucunda gurubunda dereceye giren oyunculara hediye verilecek, turnuvanın düzenlemesindeki amaç ilçede kamu kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar arasında kaynaşma sağlamak, çalışanlar arasında iş verimini artırarak sportif faaliyetleri geliştirmektir, bu amaçla proje kapsamında ilçe genelinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce açılan sportif kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız tüm kurslara başvurabilirler’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.