banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

18 suçtan sabıkalı, evinde ölü bulundu

Şehitlik Mahallesi 82'nci sokak meydana gelen olayda adam yaralama, uyuşturucu, gasp ve hırsızlık suçlarından 18 sabıkası bulunan Abdülhakim Altınboğa (36), evinde ölü bulundu. Sabah saatlerinde eve gelen yakınları yerde Altınboğa'nın cesedini görünce durumu polise bildirdi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri evde yaptıkları incelemede Abdulhakim Altınboğa'nın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından elektrikli ısıtıcı ve televizyon ile kafasına
vurularak öldürüldüğünü belirledi. Polis yaptığı araştırmada cinayeti işleyen kişi veya kişilerin evde dolap ve çekmeceleri karıştırdıklarını tespit etti.
Abdulhakim Altınboğa'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayeti işleyen kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.
Bu arada, geçtiğimiz Mart ayında Şehitlik Polis Merkezi Amirliğine başvuran Suriyeli Amori ailesi Abdulhakim Altınboğa'nın 32 bin TL başlık parası karşılığında evlendiği 12 yaşındaki kızları Bedia Amori'ye işkence yaptığını iddia ederek yardım istemişti. Ailenin başvurusu üzerine Polis Abdulhakim Altınboğa'nın evine düzenlediği operasyonla Suriyeli gelini kurtarmıştı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.