banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

15 Temmuz Komposizyon Yarışması  1.’sinden MEB’ Müdürüne Ziyaret 



Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Emine Göncü Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Demir ve Komposizyon yarışması İl birincisi Hişman Demir’in ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Şekeroğlu tarafından Komposizyon yarışmasının İl birincisi Hişman Demir’e hediyeler verildi.
Yarışmada il genelin de birincilği alan Emine Göncü Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Hişman Demir’i başarısından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Şekeroğlu, gençlerimizin milli, ahlaki insani ve kültürel değerleri benimseyen vatanını, bayrağını, milletini seven bireyler olarak yetişmesinin kendilerini mutlu ettiğini, bunu yazdığı komposizyonla ve aldığı dereceyle kendilerine gösterdiği için Hişman Demir’e teşekkür etti.     
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.