banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

11 Nisan Özgü Etkinlikler

 

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında birbirinden güzel etkinlikler hazırlayan Şanlıurfa Belediyesi, “11 Nisan Kurtuluş Günü”nü sergi ve konserlerle kutlayacak"

     11 Nisan 1920 tarihinde Şanlıurfalıların milli mücadele döneminde sergilediği destansı kahramanlığı daha da ölümsüzleştirmek için 4 günlük bir program hazırlayan Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklere tüm halkın davetli olduğunu duyurdu.  

      8-9–10–11 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan 11 Nisan Kurtuluş Günü’ne özgü etkinlikler hakkında da kamuoyuna bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Şanlıurfa Belediyesi olarak 11 Nisan’a ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

     Yücetepe, “Şanlıurfalıların 11 Nisan’da gösterdiği eşsiz kahramanlık milli mücadele döneminde tüm Anadolu’ya örnek olmuştur. Bu bakımdan bizlere emanet edilen bu şehrin ne kadar değerli olduğunu gelecek nesillere aktarmak amacıyla bir dizi etkinlikler düzenledik.  Buna göre, 8 Nisan 2011 Cuma Günü Saat 20.30’da Urfa City AVM’de Hemşehrimiz Mehmet Özbek’in 50. Sanat Yılını doldurması münasebetiyle bir gece düzenlenecektir. 9 Nisan 2011 Cumartesi Günü Saat 16.00’da Belediye Sergi Salonu’nda –Kurtuluş Sergisi-nin açılışı yapılacaktır. 10 Nisan 2011 Pazar Günü Saat 20.30’da Urfa City AVM’de Aysun Gültekin bir konser verecektir. Ayrıca resmi kutlamaların yapıldığı 11 Nisan 2011 Pazartesi Günü Saat 20.30’da Urfa City AVM’de       Urfa Kurtuluş Müzikali yapılacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.