banner2
Öne Çıkanlar İkizce İbrahim Özer İbrahim Halil Tepe İbrahim Akbaş İktidar partisi

100 bin metre karelik alan çimlendirilecek



Park ve Bahçe Müdürlüğünün çimlendireceği alanlar arasında TOKİ içerisi, Yeni Yapılan Kurtuluş Parkı, Mahmutoğlu Kulesi çevresi ve yapımı halen devam eden Beykapısı Parkı, Yeşildirek Körlü Kavşak çevresi gibi yerler bulunuyor.

Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçe Müdürü İmam Katı, “Ekim ayının ortalarında başladığımız çimlendirme sezonumuz Nisan 2012’ye kadar devam edecek.
Bu süre içerisinde 100 bin metre karelik alanı çimlendireceğiz. Şanlıurfa Belediyesi olarak yeşil bantlar, yeni park ve bahçelerle yeşil alanımızı her geçen dönem içerisinde artırıyoruz. Şuan ki yeşil alanımız bir milyon 200 metre kareyi geçti. Şanlıurfa’ya uzun aralıklarla gelen ziyaretçilerimiz kentimizdeki yeşil alanın miktarının ne kadar çok artığının farkına varıyor. Çoğu zaman da bunu bizlerle paylaşıyorlar. Vatandaşlarımızdan ricamız. Yeşil alanlarımızı koruyalım. Daha yaşanılır bir Urfa için başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın talimatları çerçevesinde yürütüyoruz.” Dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.