banner2

Eğitim bir toplumun temel taşlarındandır. Eğitimden sorumlu bir yetkili, Eğitimin yoğun bakımda olduğunu söylüyor. Cümle çok doğru hele hastaya fazla narkoz verilirse hasta hemen ayılmaz Eğitimde narkozun dozajı o kadar fazla ki, yoğun bakımın üst kısmıdır. Her gelen cak cuklar la Milleti kandırıyor. Kim ne yapacaksa elinden tutup engelleyen mi var? Hep oyalama sanki Eğitim yazboz tahtasıdır. Olan körpe dimağlı gençliğe oluyor. Kimse sisteme dokunmuyor. Her gelen döşeli taşlarla oyunu devam ediyor. Eğitimde derslerde kısıtlama olacakmış, Yaz kursları açılacakmış, bunların hepsi oyalama taktikleri göz boyama sanatıdır. Ey yetkililer! Modern Fiziki binalar yapmaktan, dersleri kısıtlamaktan, yaz kursları açmaktan, gençliğe bir şey veremezsiniz. Eğitim sistemini kitapların içini  (ÖNCE AHLAK VE MANEVİYATLA) Doldurun her sıkıntı biter, gençlik kurtulur. Gençlik için en büyük eğitim erozyon Karma eğitimdir Faydalı gençlik istiyorsanız bu iki ilkeye önem verin.

Maddeci ezberci kopyacı eğitimin üretimi de sakat olur. Sakat eğitimin Üretimi de ortadadır. Eğitimle ilgili dershaneler kapandı deniliyor. Gel gör ki, Mahalle aralarında bile Eğitim Öğretim kursları adı altında eskisinden daha çok kurs açılmış, Mazlum Anne babalar eskisinden daha fazla yolunuyor. Eğitimde bünyeye uygun eğitim verilmeli ki, Eğitimden şikâyetimiz olmasın. Yetkililer eğitimi düzeltmeye çalışırken, aniden andımız kararı çıktı. Hem de beş sene sonra, kaldıran dairece, Bazı siyasetçiler andımızı okumaktan, serbest olmasından, sevinçte gark oluyorlar. Ülkenin sorunları bir kenara bırakılmış andımız nutukları atılıyor. Andımız olunca ülke kalkınsa, insanlara Eğitimde kalite yükselse, amenna. Bu ırkçı söylemlere en büyük cevabı Rahmetli ERBAKAN Bingöl mitinginde vermişti. Siz dağlara taşlara Ne mutlu türküm çalışkanım deseniz, birileri de ne mutlu kürdüm bende çalışkanım der. Ecdad okul öğrenci girişlerini besmele ile başlardı. Daha fazla yoruma ne hacet, ben çalışkanlıkta ne Türküm nede Kürdüm tek ilkem ne Mutlu Müslüman’ım der geçerim.

Yöneticilerimize Allah feraset versin. Dinimizde ırkçılığın her çeşidi haramdır. Kim ırkçılığı savunursa kendi ırkını üstün görürse dinimizce lanetlenmiştir. İnsanın Türk Kürt Arap, Acem, Laz, Çerkez olması Allah’ın ayetlerindendir. Her Dil Allah’ın ayetlerindendir. Her insanın Dilini sevmesi fıtridir yeter ki, dil ile ırkçılık yapılmasın. İnsanlar geçim sıkıntısı ile boğuşuyor. Pembe tablolar karın doyurmuyor. Emekli Zekât almaya Muhtaç. Emeklilikleri yaşa takınanların çözümü vekillerimizce mecliste ret edildi. Şu an Mecliste 226 Milletvekili çift maaş alıyor. Aylık geliri 30 Bin TL. Civarında ne yapalım Demokrasinin nimetleri der geçeriz. Yerel seçimler yakın sandıkta hesabı sorulacak kanaatindeyim.

Uyuşturucu her tarafı sarmış, Zina sahnelerinden Televizyonlar seyredilmiyor. Parklarda oturmak, dinlenmek semtine uğramak yasak hale gelmiş, veren razı alan razı ciddi önlemler almayanlar utansın. Aile yuvaları yıkılıyor sebep çarpık eğitimdir. Tüketim çılgınlığına bulaşmayan kalmamış. Boşanmalar Evlikler den daha fazla, Yeni sistemde Başkanlık olursa vaatler de her şey düzelecekti. Düzelen hiçbir şey yok. Diplomalı işsiz gençlik iş bulamıyor. Üniversiteyi niye okudum niye bitirdim diyor. Ümmet fertlerinin sorunlarını çözecek yöneticilerdir. Tüm sorunlara Dinin İnanç ilkelerinin antibiyotik ilaçları ile çözüme kavuşacağına inananlardanım. Değişken gündemler önem arz eden gündemleri örtüyor. Kaşıkçı olayı başlı başına bir gündemdir. Gazeteci KAŞIKÇI Suudi konsolosluğuna giriyor. Çıkışı yok. Konsoloslukta ölümü kesin, bu sefer adamın cesedi yok. Tam bir tiyatro, senaryo, İnsan bu kadar ucuz mu? Tarihe geçecek bir vahşet,

Mevki, makam, sömürüye feda edilen habis bir cinayettir. Dini ne olursa olsun haksız yere bir insanı öldürmek büyük günahlardandır. Kaşıkçıda Saltanatlar kurbanı ne yapalım. Diyanet başkanımız buyurmuş, gençler Camiye gelmiyorsa hocalarımız gençlere gidecek hayırlısı inşallah görelim seviniriz. Şanlıurfa Müftüsünün Tayini çıkmış ben sevinenlerdenim. Her tarafına siyaset bulaşmış, bir din adamı Dindarlara ne verebilir? Saltanatlar kimseye kalmaz. Dinin ve din adamına sosuz saygım olur. Dinen yanlış olan demokrasi şehitlerine alkış tutanı sevmem. Siyasetle gelen siyasetle gider. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Sadece eğitim mi yoğun bakım da, Ekonomi, Adalet, Siyaset anlayışları ve Din hizmetleri de yoğun bakımda… Vesselam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.