banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Din Bir Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Filistin'de yaşananlar konusunda sadece kınamanın yetersiz olduğu ve devlet ile icra makamında bulunanlardan somut adımların atılmasının beklenildiği ifade edildi.

Basın açıklamasını okuyan Din Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Bakırcı, Birleşmiş Milletler’den, Avrupa Birliği’nden ve Amerika’dan medet ummanın acizlik olacağını söyledi.

Açıklamasında Bakırcı, “Birleşmiş Milletlerin, Avrupa Birliğinin ve Amerika’nın sessizliği bizleri üzmemektedir. Bizi üzen Müslüman ülkelerinin liderlerinin de bu zulme sessiz kalmaları ve âdete Amerika’nın Birleşmiş Milletlerin taşeronluğunu yapar gibi sadece kınama ile geçiştirenlerdir. Bizi üzen bizden gibi davranıp zulüm karşısında susanlardır. Büyük düşünür Cemil Meriç’inde dediği gibi ‘zulüm karşısında tarafsız kalmak haksızlıktır.’ Biz devlet ve icra makamında bulunanlardan icraat bekliyoruz. Kendilerinin ‘lafa değil icraata bakarım’ sloganlarının sadece seçim zamanına ait kalmamasını istiyoruz.” dedi. (Mustafa Bikeç/Sedat Kuşulay-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.