banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Zemzem İlim İrşad Yardımlaşma Vakfı  Yemen’i unutmadı

Zemzem İlim İrşad Yardımlaşma Sosyal ve Kültür Vakfı da Yemen’i unutmadı ve Yemen’deki kardeşlerimize yönelik yardım çalışması başlattı.

Şanlıurfa’da her alanda yardım hizmetlerini yürüten Zemzem İlim İrşad Yardımlaşma Sosyal ve Kültür Vakfı Yemen’deki yardıma muhtaç kardeşlerimize de sessiz kalmadı. Yemen’de açlıkla boğuşan muhtaç kardeşlerimizin ıstırabını bir nebze olsun dindirebilmek adına “Yemen’e insani yardım kampanyası” başlatıldı.
Zemzem Vakfı Başkanı Mustafa Şit; “Yemen’de 2015 yılından bu yana süren iç savaştan dolayı zulüm gören Müslüman kardeşlerimize yardım etmek hepimizin boynunun borcudur. Irk, dil, din ayrımı gözetmeden dünyanın her yerindeki mazlumlara el uzatan büyük Türkiye Devletinin bir parçası olarak Zemzem Vakfımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile gerçekleşen insani yardım kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Zemzem Vakfı Başkanı Mustafa Şit, yapılacak bağışlarda açıklama kısmına, ‘Yemen İnsani Yardım’ yazılmasını gerektiğini belirterek, hayırsever kardeşlerimizin titizlik göstermesini, yardımlarını esirgememelerini ve mutlaka ‘Yemen İnsani Yardım’ yazdırmayı unutmamaları ricasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.