banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Yol yapım çalışmaları Ahmet Yesevi'den başlandı

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçede açılan yeni yol hatlarının alt yapı çalışmaları ile 19 mahallede kilitli parke yapım çalışmaları başlatıldı. Kilitli beton parke yapımına 9 Aralık'ta Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlandı. Ahmet Yesevi'deki çalışmaların sona yaklaşmasıyla beraber, yol yapım çalışmaları Devteşti Mahallesi ile süreceği belirtilen çalışmalar, Devteşti Mahallesi'nde yapılaşmanın tamamlandığı sokaklarda üst yapı çalışmalarına gelecek hafta itibariyle başlanacağı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, “Fen İşleri Müdürlüğünce açılan yeni yol hatları, tamamlanan alt yapı faaliyetleri ile birlikte ilk olarak stabilize olarak kullanıma açılacak ve ilçedeki trafik ağının genişletilmesi için alt yapısı tamamlanacak mahallelerde yol açma çalışmaları devam edilecek.”denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.