banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Yılın bombası! Mustafa Denizli geri dönüyor!

Galatasaray'da Mancini'nin görevden ayrılması durumunda Mustafa Denizli, Sarı-Kırmızılı ekibin yeni hocası olacak.

Roberto Mancini’yle kritik 15 Haziran tarihini bekleyen Galatasaray’da olası senaryolar masaya yatırıldı. Cim-Bom’da Mancini’nin bu tarihe kadar bir takıma gitmesi halinde sarı-kırmızılılar yeni sezonda efsane yerli hocayı takımın başına getirecek. Mancini’nin izleyeceği yola göre strateji geliştiren ve bütün ihtimalleri masaya yatıran Başkan Ünal Aysal ve kurmayları, Mustafa Denizli ismi üzerinde uzlaştılar.

Azerbaycan takımı Hazar Lenkeran ile yollarını ayıran ve şu an boşta olan Mustafa Denizli’nin, Galatasaray için en uygun isim olduğu konusunda birleşen sarı-kırmızılılar, Mancini’nin olası ayrılığı durumunda vakit geçirmeden tecrübeli hocayla masaya oturacaklar. Denizli’nin parlak CV’si, uyumlu kişiliği ve lider yönü ile Galatasaray’ın tercih ettiği isim olduğu vurgulanırken, 4. yıldız için büyük önem taşıyan sezonda Aysal ile ekibinin macera aramadığı ve başarıya kestirme yoldan Denizli‘nin kendilerini götüreceğini düşündükleri ifade edildi.

Ayrıca Denizli’nin yüksek bütçe istememesi ve mevcut kadrodan maksimum verimi sağlamaya çalışan bir hoca olması Başkan Ünal Aysal’ın bu isme sıcak bakmasına neden oldu. Denizli’nin ise Galatasaray’a daha gelmeden Mevlüt Erdinç’in transferinde ısrarcı davrandığı vurgulandı.

Askıya alınmıştı

Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin ismi Fatih Terim’in ayrılığı sürecinde de gündeme gelmiş ve tecrübeli hocanın Roberto Mancini’nin üzerinde sportif direktör olarak bulunması düşünülüyordu. Ancak o dönem bazı yöneticilerin “Mancini de kolay bir insan değil. Bunu kabul eder mi? Terim döneminde yaşanan sorunlar tekrarlamaz mı?” diyerek çekincelerini dile getirdikleri ve bunun üzerine de formülün askıya alındığı ifade edildi. Galatasaray’da 15 Haziran’a kadar Mancini bir takıma imza atarsa, Cim-Bom 9 milyon euroluk tazminattan kurtulacak.

Kaynak: Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.