banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Ve Başkan Güvenç, temizliğe el attı

           Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, sabahın ilk ışıkları ile birlikte belediyeye ait birimlerde inceleme ve denetimlerde bulundu.

           İlk olarak Ertuğrul Gazi mahallesinden geziye başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, daire amirleri ile birlikte sabah 06.00’da Ertuğrul Gazi mahallesinde temizlik çalışmalarını denetledi.

          Ertuğrul gazi mahallesinden ayrıldıktan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ve İtfaiye Daire Başkanlığını geçen Başkan Güvenç, birimi daire amirleri ile birlikte gezdi. Buradan Büyükşehir Belediyesine bağlı ulaşım garajına geçen Celalettin Güvenç, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar’dan bölgedeki yapılaşma ile ilgili detaylı bilgi aldı ve çalışmaları değerlendirdi.

BAŞKAN GÜVENǒTEN BİRİMLERE SIKI DENETLEME

         Güvenç’in, bir sonraki durağı Cavsak Deresi oldu. Derede incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, deredeki kirlilik ve kokunun bir an önce giderilmesi için daire amirlerine talimat verdi.

         Cavsak Deresindeki incelemeleri sırasında Oduncular Sitesi’nde esnafı ziyaret eden Güvenç, vatandaşların burayla ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

        Mahmutoğlu Kulesinde bulunan kent müzesini de inceleyen Celalettin Güvenç, müzede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alıp, eserleri inceledi.

        Güvenç’in son durağı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Toplama Merkezi olurken, Güvenç burada bulunan vatandaşlarla sohbet edip, kart dolum merkezinde görev yapan personellerden verilen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.