banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Vali Yardımcısı Aksoy, AK Parti’den aday adayı oldu


Aday adaylığı için son görev yeri olan Ankara Vali Yardımcılığından bir süre önce istifa eden Aksoy, devlet protokolünde edindiği tecrübelerini yine devleti, milleti için değerlendirmeyi arzuladığını söyledi. Bu konuda Şanlıurfalılardan destek beklediğini belirten Aksoy, adaylığı ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Bildiğiniz gibi büyük milletlerin tarihinde yıldızının parladığı özel dönemler vardır. Bizde millet olarak AK Parti vizyon ve önderliğinde yeniden böyle bir süreci yaşıyoruz. Allah güç kuvvet versin, hayırlısıyla tamamına erdirsin. Milletimiz dün medeniyeti ile müstesna bir yere sahipti, yarında küreselleşen bu dünyada hak ettiği yeri yine alacaktır. Şüphesiz ki bu süreci yönetenler milletimizin gönlünde ve tarihinde müstesna bir yere sahip olacaktır.
Bu süreçte toplumumuzu ve siyasetin önünde çok büyük zorluklar bulunmaktadır. Her şeyden önce yılardır sürüp gelen Kürt sorununda Çözüm Sürecinin başarı ile sonuçlandırılması gerekir. Öte yandan ülkemizin dünyada sayılı Büyük Güç olması ve halkımızın refah ve mutluluğa ulaşması için 2023 Hedeflerini gerçekleştirmemiz lazım. Tüm bunların olması için de yeni bir Anayasa yapmak zorundayız. Bütün bu hedefleri gerçekleştirme yolunda bize engel olmaya çalışan iç ve dış mihraklara karşı ilkeli ve sarsılmaz duruşumuzu koruyarak halkımızın iradesine, milli iradeye tavizsiz bir şekilde sahip çıkmaya devam etmeliyiz.
İşte tüm bunlar için Adeta Ülkemizin bir mozaiği olan İstanbul’da halkımızla kurduğumuz ve geliştireceğimiz gönül bağı sayesinde önemli katkı sunabiliriz. Yine İstanbul’da Vali Yardımcılığı ve Arnavutköy’ün Kurucu Kaymakamlığı yanında; Siirt, Urfa, Adıyaman, Edirne, Yozgat, Kırşehir, Antalya ve Ankara illerinde yaptığımız görevler ve Bakanlık merkezinde Daire Başkanlığı ve Müşavirlik görevi vesilesiyle edindiğimiz tecrübe ve birikimle ve de yurt dışı deneyimimizle bu hedefi gerçekleştirme ve sorunların çözümüne destek sağlama konusunda kendimize güveniyoruz.
Kısaca Milletimizin çıkmış olduğu bu Kutlu Yolda yürüyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU ile AK Parti kadrolarıyla birlikte bu yolda iz ve söz bırakmak, milletimizin tarihinde ve gönlünde bir yer edinmek için Milletin vekilliğine talibiz. Gayret bizden, destek sizden. takdir Allah’tan.”

Kadir AKTÜRK / www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
Hürrem Aksoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.