banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Türkiye

Vali Küçük: Yeni yılda hedefimiz 30 kişilik sınıflar

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminin açılışı ve 2014 yılında Şanlıurfa’ya kazandırılan eğitim yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı.

Yapımı tamamlanan İbni Sina İlkokulundaki törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, belediye başkanları öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, bu yıl eğitim öğretim dönemine çok daha güçlü girdiklerini; 4918 derslik, 415 lojman, 30 pansiyon, 29 atölye, 19 spor salonu ve 2 adet çok amaçlı salon yaptıklarını belirtti.

Yapımı devam eden 38 okulumuz daha olduğunu sözlerine ekleyen Vali Küçük, ihalesi yapılacak okulların da eğitime kazandırılmasıyla Şanlıurfa’daki 45-50 kişilik sınıfların yerini 30 kişilik sınıflara bırakacağını dile getirdi.

Yeni başlayan eğitim öğretim döneminin başında öğretmenlere de seslenen Vali Küçük, “Çocuklarımızın göstereceği başarı sizin başarınızdır. Emin olun başarısızlık da sizin ve bizim başarısızlığımız olacaktır” dedi.

Anne babalara da hitap eden Vali Küçük: “Hepimiz evlatlarımızı çok seviyoruz. Onlar için her şeyi yapmaya hazırız. Çocuklarımıza bırakacağımız en önemli miras eğitimleridir. Burayı ikinci adresiniz edinin. Sık sık çocuğunuzu takip edin. Çocuklarımızın evde ders çalışabilmesi için, ders çalışmasını hatırlatacak bir köşe ayırın” dedi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.