banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Vali Küçük, Basın Mensublarıyla Bir Araya Geldi-VİDEO

Şanlıurfa'ya atandıktan sonra ilk kez kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyen  Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, "asıl amacının basını bilgilendirmekten çok Şanlıurfa'da bulunan sorunları medya mensuplarından dinlemek istediyorum" dedi.

Yapılması gereken işin çok, zamanın kısıtlı olduğunu ifade eden Küçük, “İlk önce doğru ve gerçek bilgilere ulaşmam lazım. Bunları tespit etmem lazım. Siz de bu şehirde neyin ne olduğunu hangi sorunun öncelikli olduğunu hangisinin çözüme yakın olduğunu sıralamasını ve konularını gayet iyi biliyorsunuz. Bugünkü toplantının asıl maksadı benim kendimin konuşması değil sizlerin gözünden Şanlıurfa’yı anlamamdır. Siz burada Şanlıurfa’nın vicdanısınız, sesisiniz. O sese muhakkak kulak vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Polisevinde verilen sabah kahvaltısında Yerel ve ulusal basın çalışanları ve yazarlarla bir araya gelen Vali Küçük, Şanlıurfa'nın sorunlarını basın mensuplarından dinledi.

Şanlıurfa Polisevinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Talat Akay, Medya Yazarları Derneği Başkanı Abdulkadir İkbal ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Haber: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.