banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfaspor'un Kamp programı belli oldu

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un 2014-2015 sezonu hazırlık programı belli oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 12 Temmuz’da Bolu Termal’da toplanacak takım, sezon hazırlıklarına başlayacak.

Futbolcular, 25 Temmuz’a kadar burada kaldıktan sonra, 26 Temmuz’da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan stadında Kasımpaşa ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Birinci etap kamptan sonra üç gün izne ayrılacak olan Sarı Yeşilliler, 30 Temmuz’da Düzce Topuk yaylasında ikinci etap kamp çalışmaları için toplanacak. 9 Ağustos’a kadar Topuk yaylasında çalışmalarını sürdürecek olan Şanlıurfaspor, 4 Ağustos’ta Adanaspor ile hazırlık maçına çıkacak.

İkinci etap hazırlık çalışmalarından sonra üç gün daha izne ayrılacak Şanlıurfaspor, 12-23 Ağustos tarihleri arasında tekrar Topuk yaylasında toplanarak çalışmalarını sürdürecek.

Ayrıca, 25 Ağustos’ta Şanlıurfa’da toplanılarak, ilk hafta karşılaşmasının hazırlıkları burada devam edecek.

Kasımpaşa ve Adanaspor ile oynanacak hazırlık maçlarının haricinde başka takımlar ile oynanacak hazırlık karşılaşmaları daha sonra kulüp tarafından bilgilendirilecek. Urfahaber24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.