banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Urfa'da Emekli Memur-Sen Kuruldu


Kurucu Başkanlığını Sitemizin Yazarı Mehmet İmre’nin yaptığı sendika’da Şube Sekreteri ve basın sözcülüğü de yine sitemizin yazarlarından Mehmet Cengiz yapıyor.
 Açılış konuşmasında Tüm emeklileri, (Emekli sandığı, SSK ve Bağ Kur.) dan emekli olmuş emeklilerimizi sendikamıza üye olmaya davet ettiğini söyleyen Mehmet İmre;
“Bilindiği üzere sivil toplum kuruluşları, ileri demokrasilerde toplumun öncüleri ve yöneticilerin yol göstericileridir. Ülkemizde de Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze kadar iğne ile kuyu kazma gibi de olsa, sivil toplum kuruluşları bir hayli ivme kazanmıştır. Bu süre içerisinde bazı sendikalar, odalar ve meslek kuruluşları rotadan çıkmış olsalar bile,  Millet ve memleket sevdalısı sivil toplum kuruluşları ise millet fertlerinin yüreğinde sevgisini artırarak yollarına devam etmektedirler. Bu sivil toplum kuruluşlarından biri de şüphesiz en çok üyeye sahip olan Memur sen’dir.

Memur Sen’in kurulduğu günden bu güne, gerek genel merkez gerekse taşra düzeyinde emek verenlere minnet ve şükranlarımızı, vefat edenlere de Allah’tan rahmet diliyoruz. Memur Sen’e bağlı “ EMEKLİ MEMUR-SEN ŞANLIURFA” Şubesini kurmuş ve faaliyetlere başlamış bulunmaktayız. Sendikalar özelde hak arama tüzelde ise ülke kalkınması ve ileri demokrasinin gelişmesine katkı sağlayan sivil toplum kuruluşlarıdır. Lakin savundukları meşru olmalıdır.

Tüm emeklileri, (Emekli sandığı, SSK ve Bağ Kur.) dan emekli olmuş emeklilerimizi sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz. Üyelikle ilgili herhangi bir ücret kesintisi kesinlikle olmayacaktır. Emekliye reva görülen zamlar her kesin malumudur. Emekliye kaşıkla verilen, kepçeyle geri alınmaktadır. Emekli devlete emeğini peşin vermiştir. Bu anlamda insanca yaşamak emeklinin de hakkıdır. Emeklilerin yaşam şartları sosyal devlet ilkesine uymamaktadır. Bu durum sendikamızın öncelikli konusu olacaktır. Her zaman haklının yanında, haksızlığın karşısında olacağımızın bilinmesini isteriz. Bu duygu ve düşüncelerle sendikamızın ilimize ve emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
  Emekli Memur-Sen Şanlıurfa  Sendika yönetim kurulu şu şekilde oluştu

 1-Mehmet İMRE                 Yön. Krl. Bşk.
2-Mehmet CENGİZ             Şb Sekreteri ve basın sözcüsü
3-Şeyhmüslüm ALTINSOY   Muhasip üye
4-Abdurrahman ATAŞ         Halkla ilişkiler sekreteri
5-Mehmet ÇAPAR               Mevzuat Sekreteri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.