banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfa Müftülüğü Soma'daki o kazazedeyi umreye gönderecek

 Şanlıurfa Müftülüğü, Soma'daki maden faciasında kurtarıldıktan sonra "Çizmelerimi çıkarayım mı sedye kirlenmesin" sözleriyle sosyal medya ve televizyon ekranlarına yansıyan maden işçisi Murat Yalçın'ı umre ziyareti için kutsal topraklara gönderecek.

Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Açık, Soma'daki maden faciasında kurtarıldıktan sonra "Çizmelerimi çıkarayım mı sedye kirlenmesin" sözleriyle bütün Türkiye'yi ağlatan maden işçisi Murat Yalçın ile telefonda görüştüğünü söyledi.

Konuyla ilgili cuma vaazinde konuşan Urfa Müftüsü İhsan Açık; " bu sabah Soma müftüsünü aradım o kazazadenin numarasını aldım kazazade Murat Yalçın aradım.  UrfalIlar adına başsağlığı diledim. Kutlu doğum kapsamında Urfa'dan göndereceğimiz on  umreciyle ile birlikte senide göndermek istiyoruz dedim inşallah bugün onunda kaydı yapılacak" dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.