banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa İmam hatiplilerin hocası Ayhan'dan son mesaj VİDEO

Şanlıurfa'ya 30 yılını veren Bekir Ayhan 1984 yılında Kahramanmaraş'tan Şanlıurfa'da İmam Hatip Lisesine müdür olara tayini çıkınca hiç teredüt etmeden Şanlıurfa'ya geliyor. 

1984 yılından 2004 yılına kadar nerdeyse sıfırdan aldığı İmam Hatip Lisesine bugünki seviyeye getirenlerin başında geliyor. 

2004 Yılından beri Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Bekir Ayhan yarından itibaren 30 yıl görev yaptığı şanlıurfa'dan kendi isteğiyle tayini Kahramanmaraş'a çıkmış 

 Bekir Ayhan, Tam bir İmam Hatip sevdalısı, görüntüsüyle değil icraatıyla Bilge, Alim, Gönül erbabı olan Ayhan İmamhatipli yıllarını anlatırken; "Gece gündüz demeden hizmet ettim. gece yarıları dahi okulun durumunu sormak için telefon açardım" diyor. 

28 Şubat sürecinde,  kızların hiçbir zaman, hiçbir derste başlarını açmadan mezun olmaları sağlayan Ayhan; "28 Şubat süreci de dahil her zaman Dik durduk diklenmedik, Ayinesi işidir kişinin lafa bakılmaz.  Her zaman prensibimiz bu olmuştu" diye açıklıyor.

Okuluna ve İmamhatiplere olan sevgisini anlatırken; "Ben Umreye gitmiştim. orada bile ruyalarında ailemi değil okulumu görüyordum, öğrencilerimi görüyordum" diyecek kadar sevdalı biri o!..

Şanlıurfa'da her 10 Kasım Atatürk'ü anma gününde söylediği "o ne yapmadı ki" kısa deyiminin hikayesini de anlattı bize...

İŞTE BEKİR AYHANLA YAPTIĞIMIZ O RÖPORTAJIN VİDEOSU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.