banner2
Öne Çıkanlar ural Zazaca Ahmet Yesevi Konferans Salonu engelliler haftası Doğu-Batı Dostluk Rallisi

Urfa Emniyetini yasa boğan kaza VİDEO

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde Öğretmen evi kavşağında devlet büyüklerini öncülük eden motosikletli trafik polisi otomobili arkadan çarptı. meydan gelen kazada trafik Polis şehit oldu.


Kaza, akşam saatlerinde Haliliye ilçesi Necmettin Cevheri Bulvarı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde meydana geldi. iddiaya göre Abide Kavşağı istikametinde ilerleyen plakası henüz öğrenilemeyen otomobile arkadan çarpan devlet büyüklerine öncülük eden motorize trafik polisi 37 yaşındaki Serdar Gören çarpmanın etkisi ile motosikletten uçtu. olay haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. kazada ağır yaralanan polis memuru Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. polis memuru yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak yaşamını yitirdi. Polis memuru cansız bedeni Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırması morguna kaldırıldı.


Devlet büyüklerine öncülük eden şehit polis memuru evli ve 4 çocuk babası, şehit polis için yarın Şanlıurfa Emniyet müdürlüğünde düzenlenecek törenin ardından cenazesi memleketi Gaziantep'in Nizip ilçesine gönderilecektir.Kaynak: Urfahaber24.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.