banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa'daki yabancıların Halfeti keyfi

Dış Türkler  Topluluğu ve Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER)in projesi ile Maisa Urfa Kurslarında Türkçe Öğrenen Suriyeli öğrenciler  Şanlıurfa Kent Konseyinin organizasyonu ve Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Büyükşehir Halfeti Tesislerinde piknik yaptı.

Yaklaşık 7 yıldır iç savaş yaşana Suriye'den göçüp gelen ve Harran Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler ilk kez eğlenme imkanı buldular. 

Suriye'nin yeniden imarında söz sahibi olacak yarının yöneticisi olan gençlere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Kent Konseyi moral desteğinde bulundu. Saklı cennet Halfeti'de piknik yapan gençler, tekne turu ile Halfeti'nin güzeliklerini yakından gördüler. 

İç savaştan beri hiç eğlenmediklerini belirten Suriyeli öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.