banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Uluslararası Şefkat Derneği’nden yeni yardımlar

500 ÖĞRENCİYE GİYİM KUPONU
Yardıma muhtaç ailelere elini uzatan Uluslararası Şefkat Derneği bu yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Dernek, ‘Kurban Bayramı Giyim Yardımı’ projesi kapsamında başlattığı kampanyada 500 Suriyeli öğrenciye giyim kuponu dağıttı. Suriyeli öğrencilere, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik sonunda hediye giyim kuponları dağıtıldı. Kuponlarla, Türkiye’nin en büyük mağazalar zinciri olan LCW’den ücretsiz olarak kıyafet alabilecek olan öğrenciler yardımları için dernek yetkililerine teşekkür etti.
YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Kültür merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Uluslararası Şefkat Derneği Başkanı Mehmet Mazi, dernek olarak yapılan yardım kampanyalarının her geçen gün geliştiğini ve daha çok insana yarım elini uzattıklarını söyledi.
Söz konusu törene katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da, Uluslararası Şefkat Derneği’ni insani çalışmalar konusunda yaptığı güzel faaliyetlerden dolayı kutladı ve belediye olarak bu tür çalışmalara katkı sunmaktan mutlu olacaklarını söyledi.
KAMERUN’A BİN KURAN, 6 KUYU
Ellerinden geldiği kadar söz konusu kampanyalara dernek olarak devam edeceklerini belirten Mazi, son olarak Kamerun’da yaşayan Müslümanlara bin adet Kuran-ı Kerim dağıttıklarını kaydetti. Mehmet Mazi, ayrıca Kamerun’a dernek olarak 6 adet kuyu açtıklarını ve böylelikle Kamerun’da yaşayan yoksulların bir nebze de olsa su sıkıntılarını giderdiklerini sözlerine ekledi. (Sevinç Aktürk/İSTANBUL)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.