banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Ulubağ İlkokulu'nda yıl sonu sergisi

Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya okulda düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, miniklerin yaptıkları eserlerin çok güzel ve anlamlı olduğunu söyledi

Çelikkaya, "Bu çalışmaların eğitsel açıdan çocukların kendilerine olan öz güvenlerinin arttığını ve bu çalışmalarla neleri nası başaracaklarını gösterdiklerini düşünüyorum" dedi.

Anaokulu müdürü Ahmet Memek, ise sergiyi büyük gayretlerle açtıklarını belirterek, öğrencilerin başarılarının devamını diledi. Sergiye katılım gösteren Kaymakam ve misafirlere teşekkür etti.

Sergi açılışına,  Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Sosyoloji Derneği Başkanı Dr. Mahmut Kaya, Yeşilay Urfa Şubesi Başkanı Muharrem Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.