banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Uçağa yaşlı bindi, 30 yaş genç indi

Çinden Kanada uçağına binerek kırış kırış yüzüyle koltuğuna oturan yaşlı adam 30 yaş gençleşmiş olarak uçaktan indi. Ancak olayın ardındaki gerçek herkesi şoke etti..

Hong Kongdan kalkıp Kanadanın Vancouver kentine uçan Kanada Havayollarına ait yolcu uçağında ilginç bir olay yaşandı.

Kasketi, kalın camlı gözlüğü ve ilerlemiş yaşından ötürü kırış kırış yüzüyle koltuğuna oturan beyaz tenli bir adam, yaşına rağmen çok genç görünen elleriyle uçuş görevlilerinin dikkatini çekti. Daha sonra bu kişinin, sinema filmlerini andıran bir teknikle yüzüne silikondan maske takıp yaşlı gibi görünen 20 yaşındaki Çinli bir genç olduğu ortaya çıktı. Tuvalette maskeyi çıkarıp gerçek yüzüyle yerine oturunca foyası ortaya çıkan Çinli genç her şeyi inkâr etse de çantasında kılık değiştirmede kullandığı malzemeler bulununca gerçeği itiraf etti. İsmi açıklanmayan gencin 1955 doğumlu ABD vatandaşı olan bir adamın kılığına girdiği ve Kanadaya iltica etmek istediği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.