banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Türkiyenin Fino Köpeği dediler

Türkiye'de yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinde İsrail ile ilgili tepki çeken bir sahnenin ardından İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman tepki dolu bir açıklama yapınca Ticaret Bakanı Eliezer ile aralarında geçen hararetli tartışma İsrail basınında manşet olmuştu.

Lieberman'ın Eliezer'i Türkiye'nin fino köpeği gibi davranmakla suçlamasına Eliezer, "Arkadaşım olmasan seni döner yapardım" diye yanıt vermişti. Ben Eliezer, İsrail kabinesinde en Türk dostu isim olarak biliniyor. Tüm İsrailli bakanlar geçtiğimiz yıl Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunu boykot ederken Tel Aviv'deki elçiliğe gelen tek isim o olmuştu.

Ayrıca Mavi Marmara baskınının ardından Türk mallarının boykot edilmesine en şiddetle karşı çıkan ve Türkiye ile BM'nin talepleri doğrultusunda baskının uluslararası bir komite tarafından soruşturulmasını isteyen de yine oydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.