banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Türkiye'de hava nasıl olacak?

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Bütün bölgeler az bulutlu ve açık, güneybatı kesimler ile zamanla ülke geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Muğla ve Antalya'nın kıyı kesimlerinin, akşam ve gece saatlerinde Antalya, Muğla ve İzmir il geneli ile Balıkesir ve Aydın'ın kıyıları, Çanakkale ve Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğu ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s), Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık, batısı ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Çanakkale'nin güney ilçeleri ile Balıkesir'in batı kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s), güneybatısında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, Kıyı Ege ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Muğla'nın kıyı kesimlerinin, akşam ve gece saatlerinde İzmir ve Muğla il geneli ile Aydın kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli (30-60 km/s), Kuzey Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, batısı ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Antalya'nın kıyı kesimlerinin, akşam ve gece saatlerinde Antalya il geneli ile Isparta'nın güney, Burdur'un doğu ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.