banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Türk Ürünleri Dubai pazarını fethedecek

Günümüz iş dünyasında artık beklentilerin ötesinde sıradışı işler iz bırakıyor. Dubai şehri, bir çok şaşırtıcı projeye imza atan uluslararası vizyonuyla şimdi de yenilikçi ve dev bir pazarlama organizasyonuna imza atıyor.

Zaman - mekan ve insan ilişkisindeki enerjiyi ticari bir konsept içersinde konumlandıran Global Village fuarı, Dubainin en büyük prejtij projelerinden Dubailandin ortasında her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşık 4.4 milyon tüketiciyi ve işadamını biraraya getiriyor. 

10 Kasım 2010 ile 28 Şubat 2011 tarihleri arasında yaklaşık 111 gün boyunca açık olacak bu ticari organizasyon, içindeki eğlence mekanları, oyun alanları, temalı pavyonları, ülkelerin standları, diğer sayısız birimleriyle birlikte vazgeçilmez bir ticaret merkezi olmak için tasarlandı.

Bir anda 75 000 kişinin dolaşabileceği bu dev organizasyon 40 ın üzerinde ülkenin pavyonlarına ev sahipliği yapacak ve dünyanın dört bir yanından gelen show grupları burada gerçekleştirilecekleri festivallerde yaklaşık 4 000 performans sergileyecekler.

TÜRK PAVYONU
AYN Fuarcılık tarafından organize edilen Türk Pavyonu farklı kültürden ve ülkeden gelen yüzbinlerce ziyaretçiye bir çekim merkezi yaratabilmek için dekore edildi. Bu sene giriş konsepti Dolmabahçe Sarayı olarak tasarlanan bu pavyonun içinde yaklaşık katılımcı 85 Türk firması yer alacak.

Ülkemizin 8000 yıllık tarihini sahneye taşıyacak olan “Secret in Anotalia“ isimli dans gösterileri 10 Aralık ve 10 Ocak tarihleri arasında fuar merkezindeki “Büyük Sahne” de sunulacak ve bu showlar her gün 3 kez sahnelenecek. Her gösteride yaklaşık 12 000 kişiye sahnelenecek etkinlikler Dubai de “Türk Haftaları” olarak duyurulmaktadır.

***

GLOBAL VİLLAGE NEDİR ?

Sezonluk fuarcılık kavramı:
Global Village, katılımcı şirketlerin seslendiği kitleler arasında kalıcı ve uzun süreli ilişkiler kurabilmesi amacıyla uzun süreli mevsimlik bir fuar olma misyonunu sürdürmektedir. 111 gün boyunca tüm dünyadan otantik alışveriş ürünlerini biraraya getiren bu fuarın bir önceki yıl toplam ziyaretçi sayısı 4.4 milyon kişidir.

Sıradışı mekanlar :
Global Village aileler için eğlence, parti ve oyun alanlarındaki iddiasını sürdürerek yüksek kalitede bir mekan olmayı hedeflemektedir. Bölgedeki en popüler eğlence markası olan bu organizasyon aynı anda
75 000 misafiri ağırlayabilen çok geniş bir alana yayılmıştır.

Markalaşmış Organizasyon :
Global Village 15 yıldan bu yana bilinen ve saygı duyulan bir organizasyon olarak, uluslararası bir güveni ve kaliteyi temsil etmektedir.

Fuara yaklaşık 40ın üzerinde ülke özel sunumlarıyla birlikte katılmaktadır.

Özgün Sunumlar :
Özel mimari ile çevrelenmiş temalı alanlar Global Villagee ayrı bir değer katar. Sergilenen otantik ürünler, kültürel değerlerin de sunulduğu bir sahne sonrası çok daha yüksek etki bırakırlar.

Burada performans gerçekleştirilen tüm alanlar, ziyaretçilerin eğlenebilecekleri ve etkileşim kurabilecekleri organizasyonlar için düzenlenmiştir. Elbette ki 4. 000 özgün şovla birleştiğinde, ülkelerin standlarında sunulan mağazacılık hizmetleri de çok daha heyecan verici olmaktadır.

Etkin tanıtım :
Organizasyonun geniş kitlelere ulaşması için tanıtımlar stratejik bir pazarlama iletişimi konsepti içersinde konumlandırılarak tüm yazılı, görüntülü medya, internet ve outdoor mecralarında kullanılmaktadır. Bu tanıtımlar sadece ülkenin içersindeki kitlelerin yanısıra Dubaiye gelecek turistlerin yoğunlukta olduğu ülkeleri de hedeflemektedir.

Kalite ve Seçenek :
Kalite kontrolün ve kesin ilkelerin devamlı denetimi Global Villageda satılan tüm ürünlerin kalitesini ve özgünlüğünü garanti etmektedir.

Organizasyonların yoğunluğu ve şovların sürekli değişmesinden dolayı müşterilerin burayı sık sık ve periyodik olarak ziyaret etmeleri olasıdır.

Ticaret için bir merkez :
Global Vllage iş yapmaya uygun bir ortamda güçlü bağlantılar yapacağınız, son derece dinamik olan bir ekonomide konforlu bir ev gibidir. Dubaide iş yapmak için size güvenli her olanağı sağlar.

GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORGANİZASYONLAR
Fuarın açık olduğu 111 gün boyunca misafirlere sunulacak showlar, ana gruplar, kültürel şovlar ve sokak gösterileri olarak üçe ayrılarak sürekli gerçekleştirilir.

. Pavyonların içinde ve dışında 4.000 den fazla şov ve etkinlik yapılır.
. Körfez İşbirliği Konseyi ve Birleşik Arap Emirlikleri prömiyerleri gerçekleşir.
. Dünyanın dört bir yanından dini, milli ve geleneksel festivaller sunulur.
. Kültürel olarak otantik performansçılar sahne alır.
. Şov başına 12.000 kişiye kadar seyirci kitlesi seyreder.

. Global Village organizasyonunun tanıtımı bir çok mecrada periyodik olarak gerçekleştirilmektedir. ( Outdoor – Radyo – Gazete – Sinema – Dergi – İnternet - SMS - PR Faaliyetleri – Promosyonlar )

. “Büyük Sahne”de 10 Aralık ile 10 Ocak tarihleri arasında “Türk Günleri” gerçekleştirilerek olup Türkiyeden gelen dans gösteri grubu ziyaretçilerle buluşacaktır.

KATILIMCI ÜLKELER
Global Villagenin bir anda 75 000 kişinin rahatlıkla dolaşabileceği büyük alanında 40ın üzerinde ülkenin pavyonu yer almaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri
Hindistan
Suudi Arabistan
Doğu Avrupa
Yemen
Bahreyn
Fas
Çin
Katar
Ürdün
Singapur
Malezya
Tayland
Sri Lanka
Türkiye
Suriye
Lübnan
Filistin
Filipinler
Kuvait
Mısır
Endonezya
Doğu-Batı Afrika
Nepal
Bangladeş
Sudan
Senegal
Vietnam
Irak
Umman
Afganistan
İran

HABERVAKTİM.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.