banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Türk Telekom kapağı tehlike saçıyor

BİNGÖL- Karlıova Cumhuriyet Caddesinde bulunan Türk Telekom’a ait yer altı şebekesi kanal kapağının kırılmasından dolayı yolda geçenlere tehlikeye davetiye çıkardı.

Karlıova ilçesi Erzurum ana yolunda yaklaşık üç gündür kırılan Türk Telekom’a ait yer altı şebekesi kanal kapağı tehlike saçıyor. Kırılan kanal kapağında hiçbir güvenlik şeridinin alınmaması ve levha işaretlerinin olmaması tepkilere neden oldu.

Okulların açılmasıyla beraber,  yeni caddelere çıkan küçük çocuklar için tehlike saçan kanal kapağı ve günde onlarca arcın geçtiği Karlıova Erzurum yolunda bulunan Türk Telekoma ait kanal kapağının kırılması sonucu mahalle sakinleri tarafında etrafına taşlar konulurken, yetkililerin durumla ilgilenmemesi, mahalle sakinleri ve sürücüler tarafında tepkiye neden oldu.(İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.