banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

TKDK' dan, 11. Ve 12. çağrı dönemlerine ilişkin açıklama

 Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü, 11. Ve 12. Çağrı dönemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada; Şanlıurfa İl Koordinatörlüğünün, IPARD programı kapsamında 11. başvuru çağrı dönemi süresince sözleşmesi imzalanan toplam yatırım tutarı 52 Milyon TL olan 167 adet projeye, toplam 22 Milyon TL destek sağladığını söyledi.

Projelere değinen Şanlıurfa İl Koordinatörü Mustafa Bozkurt, “Bu projeler kapsamında ilimizde 11 adet AB standartlarında Süt ve Et Üreten Tarımsal İşletme, 2 adet Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi tesisi, 1 adet Meyve ve Sebzelerin İşlenme tesisi kurulmuş ve Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve Geliştirilmesi kapsamında 153 çiftçimize traktör, kovan, karavan ve çeşitli tarım alet ve makine-ekipman desteği sağlamıştır. ”dedi.

Bozkurt ayrıca, 12. başvuru çağrı dönemi kapsamında sözleşmesi imzalanan ve yatırım tutarı 35 Milyon TL olan 29 adet projeye de 2014 Aralık sonuna kadar toplam 17 Milyon TL ödeme gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.