banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Tarsus'ta BDP binası ateşe verildi

 Tarsus’ta devam eden şiddet eylemleri devam ederken, bu kez, BDP Tarsus İlçe Binası kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı.

Tarsus’un Şehit Mustafa Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi Abacı İşhanın 3’ncü katında bulunan BDP Tarsus ilçe binasının kapısını saat 01.00 sıralarında kırarak içeriye giren kişi veya kişiler, binada bulunan eşyaları  caddeye attılar.

İlçe binasını ateşe veren kimliği belirsiz kişi veya kişiler daha sonra alev alan binayı terk ederek kayıplara karıştı. Durumun itfaiyeye haber verilmesinin ardından olay yerine TOMA ve2  itfaiye aracı ile yangına müdahale edildi.

Yapılan çalışmanın ardından yangın söndürülürken, çıkan yangın sonucu bina kullanılmaz hale geldi. Çevrede tedbir alan polis ekipleri, yangını çıkaran kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Hatırlanacağı gibi BDP üyeleri batı illerinde HDP'ye katılırken, doğuda ise BDP'nin ismi değiştirilerek DBP adını almıştı. Üzerinde BDP tabelası bulunan binanın HDP'ye mi DBP'ye mi ait olduğu öğrenilemedi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.