banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Suruç'ta Hafızlık programlı imamhatip açılıyor

Milletvekili Gök sözlerine şöyle devam etti:”28 Şubat post modern darbeyi yapan cuntacı maceracı paşaların ve toplum mühendislerinin hedefinde İmam-Hatip okulları vardı. Değerlerine hâkim olan imanlı Anadolu çocuklarının neyine üniversite okumak mantığıyla İmam-Hatip liseleri haksız yere kapatılmış, ülke adeta bir fetret dönemi yaşamıştır. Milletimize yapılan bir çok haksızlık gibi İmam-Hatiplere de yapılan bu haksızlık çok şükür AK Parti iktidarları döneminde sona ermiştir.

Bu bağlamda 2014-2015 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek olan, ilçemiz Aligör mahallesinde toplam 130 dönüm arazi üzerine kurulu olan, içinde bir cami ve 300 öğrenciyi barındıracak pansiyonu bulunan, İstanbul ve Denizli’deki liselerden sonra Türkiye’nin 3. Hafızlık lisesi olma özelliğine sahip Suruç 11 Nisan Anadolu İmam Hatip Lisesinin Şanlıurfamıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.