banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

SURUÇ KAYMAKAMI İSYAN ETTİ

 Bu yalanlara Türkiye'den de itibar eden bazı medya organları olduğu gibi HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ da Türkiye'yi suçladı.
IŞİD TÜRKİYE'DEN GİREMEZ ÇÜNKÜ...

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye sınır hattı boyunca kaçak giriş çıkışları engelleyebilmek için sınıra metrelerce derinlikte hendekler kazdı. Kobani sınır hattına ise aylar önce bu hendekler kazılmıştı. Türkiye'yi suçlayan bu kişiler, 7 Kamyonetle Kobani'ye bombalı saldırı düzenleyen IŞİD militanlarının hendekleri nasıl geçtiğine ise bir cevap veremiyor.
SURUÇ KAYMAKAMI İSYAN ETTİ: KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTADA

Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, eldeki görüntülere rağmen patlayan araçların Kobani tarafından geldiği kesin ve net olmasına rağmen bazı basın yayın organlarında, bu araçların ve IŞİD militanlarının Türkiye'den geçtiği yönünde yalan, yanlış ve iftira niteliğinde kasıtlı haberler var, propaganda amaçlı. Bütün haberleri yalanlayacak görüntüler olmasına rağmen bazı medya kuruluşları bunda ısrar ediyor, anlamakta zorlanıyoruz. Söz konusu haberleri yapanların iyi niyet taşımadığını düşünüyoruz."

Çiftçi, güvenlik kamera kayıtlarının talep edilen herkesle paylaşıldığını vurgulayarak, sınır hattındaki hendek ve güçlendirilmiş teller nedeniyle de Suriye tarafına geçişin mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.