banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Suriye'ye gidenlerin dikkatine!

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada; Suriye’ye gitmek zorunda olan Türk Vatandaşların yolculuk esnasında saldırıya maruz kalmamaları için bir dizi uyarılar yaptı. İşte o açıklama;

 

Suriye’de son dönemde yaşanan gelişmelerin ülkemizden Suriye’nin çeşitli merkezlerine ve Suriye üzerinden diğer ülkelere seyahat etmekte olan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerini olumsuz etkilemeye başladığı müşahede edilmektedir.

 

Bu çerçevede, Suriye karayollarını kullanmak mecburiyetinde olan vatandaşlarımızın ülkedeki güvenlik koşulları düzelinceye kadar, risk altında oldukları bilinciyle hareket etmeleri, seyahatlerini gündüz saatlerinde ve MÜMKÜN OLDUĞUNCA KONVOY OLUŞTURARAK yapmaları, MUTLAK ZORUNLULUK YOK İSE meskun mahaller dışında duraklamamaları, her hal ve karda müteyakkız olmaları ve olumsuz olaylarla karşılaşmaları durumunda aşağıda adres ve telefon bilgileri kayıtlı, Şam Büyükelçiliğimiz ve Halep Başkonsolosluğumuz ile ivedilikle irtibata geçmeleri tavsiye edilmektedir" denildi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.