banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Suriyelilerin korkunç Türkiye planı; Savaş

Türkiye'nin Esed yönetimine karşı halkın yanında yer alarak, halkı dünya standarların üzerindeki mülteci şartlarda yaklaşık 1,5 milyon Suriyeliyi misafir etmekte.

Belçika'da bir araya gelen güçler Esed adamları üzerinde Türkiye'de kaos çıkarmak ve Türkiye'yi savaşa sürüklemek için alınan kararları devreye koydu.

 

Türkiyelilerde nefret oluşturulmaya başlandı

Misafirliği ile dünyada meşhur halkımıza görünmeyen bir el müdahale ediyor. Gaziantep'te ev sahibini öldürün Suriye'li vatandaştan sonra, Gaziantepliler toplu isyan etti. Şanlıurfa'da hal pazarında çakılan bir kıvılcım olayları büyyüt, Akçakaleliler eylem yaptı.

MİT Müsteşarlığına ve Başbakan Davutoğlu'na büyük iş düşüyor

Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına Suriye üzerinden çekmeye çalışanlara karşın MİT Müsteşarlığı ve Dışişlerinden yüksek tecrübeli Başbakan Davutoğlu'na büyük iş düşüyor.

 

Suriyeli kanaat önderlerine çok iş düşüyor

Bu korkunç planın devreye girmesi ile yaşanacak olayların önüne geçmek ve oynanan oyunu Suriyelileri iyi tanıyan ve bilen Suriyeli kanaat önderlerine büyük iş düşüyor. 

 

Plan devreye konuldu

Sözkonusu korkunç planı Takvim gazetesinden Ergün Diler gündeme getirdi. İşte korkunç planla ilgili o yazı; 

Peki cemaat çökerse tehlike geçecek mi? 
Çökmemesi için son bir şansları var!
Onu kullanacaklar! Ama cemaate gaz verenler başka bir oluşum için çoktan düğmeye bastı! Türkiye'yi tehditsiz bırakmaya hiç niyetleri yok! 

Ne yapacaklar ki? 
Şunu unutma, adamlar Pensilvanya sonrası için çok önceden B PLANI yaptı!
Cemaatin bundan haberi yok elbette!
Son kozu oynadıktan sonra ortadan kaldırılacaklar! 

Tamam işte ne bu B planı?
Suriye'den gelenlerin başrolü oynayacağı büyük bir sorun şu anda kuluçka dönemini bitirdi. Yılbaşında bunu daha detaylı bir şekilde göreceksin.
Suriye'den gelenlerin büyük bir sorun yaşatacağını birkaç ay sonra daha iyi anlayacaksın. Bunu önlemek çok zor.
Planları bu yönde! Buna da çok güveniyorlar! 

Abartmıyor musunuz?
Abartmak mı! Görürsün yeni yılda! 

Ne olacak peki?
Türkiye'nin gelecekte çok büyümesi, güçlenmesi ya da yara alıp sorunlar yaşaması, Suriye'den gelenlerin yaratacağı akıl almaz türbülansları yönetmemize bağlı. BELÇİKA'da çok ciddi ekipler, çok ciddi planlar hazırladı!
Kaos yaratmak için Türkiye'ye başka bir format atmayı planlıyorlar! Zaten küçük küçük alıştırmalar ADİ OLAYLARüzerinden yapılmaya başlandı! Haince ve acımasızca operasyon için çalışıyorlar!
Hatta pürüzleri gideriyorlar! Böyle demek daha doğru! 

Suriye de tehdit o zaman?
Esad zaten bunun da içinde! Belki Türk askeri de Suriye'ye girmek zorunda kalacak! Olaylar başladığı an büyüyecek!
Planları bu yönde! Biz de bozmak için uğraşacağız! Esad Türkiye'ye gönderdiği Suriyeliler'e çok güveniyor! "Yıkım" için Belçika'da anlaştılar! Bakalım ne yapacaklar göreceğiz! Mücadele bitmedi bitmeyecek! Türkiye büyüyünceye kadar devam edecek!

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.