banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Suriyeli sığınmacılar için giyim mağazası açıldı

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya sığınanlar için Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu giyim mağazası açtı. Mağazada yaklaşık 15 bin Suriyelinin giydirilmesi hedefleniyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Günyüzü Derneği Başkanı Veysel Toprak, "Gönül isterdi ki büyük  bir mağaza açarak tüm Suriyelileri giydirelim. Fakat imkânlarımız sadece 15 bin Suriyeli misafiri giydirmeye yetiyor.” dedi

Günyüzü Derneği Başkanı Toprak açıklamasının devamında, “Suriye’den gelen yaklaşık 150 bin iken şimdi Kobani’den gelenlerle bu sayı 250 bin civarına ulaştı.  İki gün içresinde 2 TIR’dan 2 bin 500 aileye yardım dağıtık. Hayırseverlerden beklentimiz; evlerinde bulunan kullanılabilir giysileri belediye ve Halilürrahman’da açtığımız stantlar aracılığı ile bizlere ulaştırmalarını istiyoruz. Mağazamız İmam Bakır Mahallesi itfaiye civarında bulunuyor.” ifadelerine yer verdi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.