banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Suriye'den Türkiye'ye şarapnel parçası düştü

Mardin’in Nusaybin ilçesine Suriye tarafından gelen şarapnel parçası düştü. Dün Saat 21.00 sıralarında Suriye’nin Kamışlı kentinde yaşanan patlamaların ardından  Nusaybin’e şarapnel parçası   düştü.

Düşen şarapnel parçası elektrik kablolarına çarpması sonucu elektrik kesintisi yaşandı. Yaşanan elektrik kesintisi ve sık sık duyulan top sesleri  Nusaybin  genelinde paniğe neden oldu. Can kaybı yaşanmadığı olayda şarapnel parçasının  IŞİD ile YPG güçleri arasında çıkan çatışmalardan geldiği düşünülüyor.

Olayın görgü tanıkları, ilçeye birden fazla şarapnel parçası düştüğünü idea ettiler. Patlama sırasında yol üstünde bir lokantada bulunduğu kaydeden Faruk Aydın, top büyüklüğünde sarı ışıklar gördüğünü ve daha sonra şiddetli patlama sesleri geldiğini söyledi.

Olay yerine gelen  Polis ve Jandarma ekipleri İpekyolu, Çağlar ve Çatalözü mahallelerinde inceleme yaptı. Havan topuna ait şarapnel parçaları olduğu değerlendirilen askeri mühimmatın, İpek yoluna düştüğü ihbarını alan Polis, yolu trafiğe kapattı.


Bölgeye gelen Nusaybin Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulunarak askeri mühimmat parçalarını topladı. (Cihat şayık-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.