banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Suriye'deki Savaşın Öteki Yüzü VİDEO HABER

Onlardan biri de 31 yaşındaki Adil İzzet Halef. Tek böbreği ile hayata tutunan halefin diğer böbreği de kurşunların hedefi oldu. Halef Şanlıurfa’ya getirilerek OSM Ortadoğu Hastanesinde ameliyat edildi.

Edinilen bilgiye göre; Suriye’de 2004 yılında katıldığı bir eylem sırasında üzerine açılan ateş sonucu bir böbreğini kaybeden 31 yaşındaki Adil İzzet Halef yapılan bir saldırıda diğer böbreğinden yaralandı. Resulayn ilçesinde medyana gelen olayın ardından sınırı geçerek Ceylanpınar’a gelen Halef ilk müdahalenin ardından OSM Ortadoğu Hastanesinde ameliyat edildi. Böbreğinde oluşan hasar Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Sabahattin Aslan, Opr.Dr. Zekeriyya Sayın, Göğüs Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Şamil Günay ve Üroloji Uzmanı Opr.Dr.Selahattin Ayçiçek’in katıldığı 3 saat süre ameliyatla tamir edildi. Ameliyat başarılı geçse de Halef’in hayati tehlikesi devam ediyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.